Jag tänker på vår miljö och lämnar bilen på skrot

Hej på er allt gott folk och jag tackar ödmjukast över att ni ville komma in till min blogg idag igen och ta del av vad som är på gång i mitt liv och i min tillvaro. Jag älskar era kommentarer för det ger mig energi att fortsätta att skriva nu när jag vet att det jag berättar om är sånt ni tycker om att läsa. Idag ska jag berätta om en bilskrot för oss i Hörby som heter Tollarps Bilskrot. För all del så är det här en bilskrot som passar bra även för er i Tomelilla eller i Kristianstad eller andra orter i Skåne. Och orsaken till att jag väljer att berätta om Tollarps Bilskrot det är för att det är jätteviktigt att lämna gamla uttjänta bilar för skrot i stället för att dumpa dom ute i naturen. För jag blir helt galen när jag ser alla dessa bilvrak som bara lämnas vind för våg runt om våra vägar men också mitt ute i naturen. Det är då fy skam att dessa människor som beter sig så inte alls tycks bry sig om vår miljö. Tänk på alla skadliga ämnen som kommer rakt ut i vår natur och också kan rinna ner i grundvattnet, detta mina bästa läsare är verkligen inte okej.  

 

Desto bättre då att den här bilskroten finns! Och eftersom de flesta av oss ändå är ansvarstagande personer som beter sig som vuxna människor så skulle de inte få för sig att ansvarslöst bara dumpa sin gamla bil utan istället lämna in den på denna skrot som är så bra. Den är verkligen bra att Tollarps Bilskrot finns och den vänder sig som sagt särskilt till oss skåningar. Oavsett om det är ett större fordon eller en mindre bil så är det inget problem, de hjälper dig! Nu får ni ha det bra gott folks och sköt om er!